Fargerike navnelapper (169,- NOK)

Strykefrie navnelapper med velkjent kvalitet. Til klær og utstyr. Tåler vask og oppvask. Gratis frakt. Rask levering. Produsert i Norge
Preview

Fargerike navnelapper (169,- NOK)

Strykefrie navnelapper med velkjent kvalitet. Til klær og utstyr. Tåler vask og oppvask. Gratis frakt. Rask levering. Produsert i Norge
  • Velg skrifttype:

    Jotunheimen
  • Velg tekstfarge:

    • color custom

Pakkedetaljer

Antall

140 klistrelapper
For klær og ting

0,- NOK
0,- NOK
  • Produktinformasjon

Klistrelapper

(mål:30 x13 mm)

Navnelappene festes som et klistremerke med et enkelt tommeltrykk.

Sportmann navnelapper kan brukes til ALT, inkludert klær. De kan festes på utstyr som ski, matbokser og leker, og på innsiden eller utsiden av sko.

Våre navnelapper tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser/kulde.

Ved merking av klær, festes smålappene på vaskeanvisning eller klesmerke i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limet.

For klær uten innsydde klesmerker, anbefaler vi strykelapper.

Strykelapper

(mål:30 x13 mm)

Strykelappene festes med strykejern direkte på tøyet (Ikke på klesmerket).

Strykelapper kan festes på alle tekstiler som tåler varme, inkludert håndklær, votter, luer, capser, sengetøy, sokker, gensere, ullundertøy og mye annet.

Strykelappene tåler kokvask, opp til 90 grader i vaskemaskin og tørketrommel.

Strykelapper er poplære på aldershjem og sykehjem, hvor merkingen ofte skal være synlig, og må tåle kokvask.

Vær forsiktig med hjemmelaget ulltøy! Her anbefaler vi å feste strykelappen på en tøybit som sys inn i ulltøyet.

Levering

Vi har alltid gratis frakt på navnelapper. Varene produseres og sendes innen 1-3 dager. Vi bruker alltid Posten/Brings raskeste levering.

Kvalitet

Navnelapper fra Sportmann.no er produsert i Norge og har den velkjente, gode kvaliteten som gjør dem til foreldrefavoritten. Vi benytter uv-tørk på blekket vårt, noe som gjør at det tåler både saltvann, klorvann og solkremen til barna uten å sverte. Vi har selv utviklet materialet som brukes til lappene, og det er spesiallaget til oss, rett fra fabrikk. Vi mener vi har de sterkeste og beste navnelappene på markedet. Vi er så sikre på dette at vi gir full refusjon hvis du ikke er fornøyd. 

Kan jeg merke annet enn klær?

Navnelappene er like populære på klær som de er på utstyr, og er svært populære i barnehage, på SFO og i småskolen. Du kan  merke absolutt alt med navnelapper: både sko, klær, leker, sportsutstyr, bøker og ryggsekker. Ønsker du å merke de minste tingene, som spenner, legoklosser eller skolesaker, kan våre ekstra små minilapper kanskje passe?

Passer navnelappene for andre enn barn?

Navnelapper fra Sportmann sikrer at barnas utstyr kommer trygt hjem igjen, men passer også for voksne. De kan festes på blant annet verktøy, kontorrekvisita og sportsutstyr, og passer spesielt godt på aldershjem, sykehjem og i bokollektiv.